Platinum Optic

Tipuri de consultaţii

Consultația oftalmologică generală este procedura prin care, pe lângă stabilirea dioptriilor tale poți afla detalii despre aspecte importante legate de sănătatea ochilor tai, examene precum fundul de ochi, presiunea intraoculară, câmp vizual și altele.

Consultația oftalmologică specifică lentilelor de contact, stabilește detalii importante despre morfologia corneei tale, mai precis despre cele legate de raza de curbură și diametrul viitoarei lentile. După proba mai multor combinații, te asistăm cu informații pentru acomodare. Consultația optometrică este procedura de stabilire / verificare a dioptriilor tale, este cea mai rapidă dar și cea mai succintă, posibilă numai pentru lentilele aeriene. Consultația pentru intervenții chirurgicale include, suplimentar investigațiilor comune cu consultația oftalmologică, posibilitatea efectuării unui examen OCT (Ocular Computer Tomograph) și a ecografiei oculare.

Consultația de control este procedura prin care observăm clinic și înregistrăm in istoricul pacientului rezultatele intervențiilor noastre, atât chirurgicale, precum și din segmentul de prevenție (ex: tratarea ambliopiei prin exerciții la sinoptofor).

SUNTEM AICI

Contact