Platinum Optic

Lentile aeriene

Lentile de soare cu dioptrie

Precizie optică, protecție uv sau confort în lumina puternică? La Platinum Optic nu trebuie să le separi. Lentilele de soare cu dioptrie nu mai sunt o noutate, iar o pereche de ochelari de soare este cu adevarat comod de purtat atunci când îți oferă, pe lângă SPF și vederea de care ai nevoie.

Lentile progresive

Cea mai amplă soluție a prezbiopiei, lentila progresiva modernă, este cu mult peste stadiul de lentilă „trei in unu”. Brevetată în 1953 și perfecționată permanent, este lentila care îți oferă posibilitatea de a vedea clar la toate distanțele la care privești.

Lentile de individualizate

E plăcut să porți un lucru croit pe tine. Lentilele individualizate fac o legătură și mai strânsă între ochelarii tăi și detaliile personalității tale. Fie că este o lentilă progresivă sau una monofocală, aceasta este varianta prin care se poate optimiza exact zona ta de interes a câmpului vizual universal.

Lentile standard

Soluțiile cele mai rapide pentru ochelarii tăi sunt lentilele standard. Stocurile permanente Platinum Optic permit unei proporții de 80% dintre clienții grăbiți sa plece cu ochelarii montați în 24 de ore, dintre care 40%, in 30 minute, atât în cazul urgențelor, cât și în cazul ochelarilor provizorii.

SUNTEM AICI

Contact